Jens Fink-Jensen, illustreret af Mads Stage
Jonas og engletræet
I Jonas og engletræet møder Jonas igen spåpigen Stella – og det på en noget uventet måde. Han kommer på besøg i englelandet og overvinder – ved det gamle engletræs hjælp og sit eget mod – farerne i Dunkelskoven. Det er en eventyrlig rejse, hvor Jonas oplever kærligheden, finder ud af noget om døden og bliver en hel del klogere.
32 sider, 189 kr.


Jonas og engletræet er tredje og sidste bind i trilogien om drengen Jonas. Jonas-bøgerne kan læses som et forløb eller hver for sig.

Dansk Biblioteks-Center om Jonas og engletræet:
"De flotte illustrationer i Stages velkendte stil afspejler fint den drømmeagtige handling (...) Giver mulighed for fælles snak og undren."

Dette skrev pressen blandt andet om de tidligere Jonas-bøger:

Jonas og konkylien:
"Bedårende, poetisk og i nogen grad også stilbrydende bog for de små (...) den sender nogle helt klare signaler til de små læsere: Mærk verden, mærk naturen. Jonas og konkylien er en dansk billedbog af fineste kvalitet og originalitet."
Lolland-Falsters Stiftstidende

"En stor visionær og visuel oplevelse. Fink-Jensens ord summer af fortælleglæde. Jonas og konkylien er en rig billedhistorie. Fuld af harmoni og glæde."
Det Fri Aktuelt

Jonas og himmelteltet:
"Med Mads Stages og Jens Fink-Jensens Jonas og himmelteltet bevæger vi os over i den lysende renfærdige sommerpoesi. Der er et næsten chagallsk anstrøg i den følsomt indlevede beskrivelse."
Information

"Der er kilometerhøjt til loftet i denne poetiske og farverige fortælling om en anden måde at rejse på. Og her er meget at tale om bagefter med små, filosofiske gemytter."
Berlingske TidendeKøb
LOGIN
Password